Over Marlies

Van het vasthouden aan belemmeringen naar het ervaren van mogelijkheden. Dat is waar Marlies je bij helpt. Haar uitgangspunt is dat iedereen voldoende innerlijke kracht heeft om lichaam en geest gezond te houden. Maar soms heb je een beetje hulp nodig. Kinesiologie is aantrekkelijk door de concrete remedies die het te bieden heeft nadat een doeltreffende spiertest de oorzaak opspoort.​

Marlies werkt het liefst met mensen die echt geïnteresseerd zijn in het hoe en waarom van lichamelijke of geestelijke onbalans of klacht. Samen met de cliënt kijkt zij naar meerdere aspecten van welzijn en niet alleen naar de symptomen.​

Wat Marlies onderscheidt van andere therapeuten is de mogelijkheid om tussen behandelingen door contact op te nemen. De adviezen hebben immers effect in het dagelijks leven en dan is tussentijdse ondersteuning fijn. 

Marlies’ eerste kennismaking met kinesiologie maakte een geweldige indruk op haar. Via haar zoon kwam het op haar pad. Ze was verbaasd over alle mogelijkheden én het effect ervan op haar zoon, haarzelf en haar gezin. Dit bracht haar ertoe een studie aan het Welkin Instituut te volgen. Marlies werkt sinds 2016 als zelfstandig zorgprofessional in haar praktijk in Bilthoven. 

Ervaring als coach 
“Marlies is doortastend en zeer begaan. Ze heeft ruime kennis en ik voelde me erg bij haar op mijn gemak. Samen zijn we aan het werk gegaan en mede door haar ervaring als coach voelde ik me snel begrepen en wisten we de pijnpunten snel te tackelen.”